Зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна займається танцями і навіть робить успіхи в трюках на пілоні. Вона регулярно показує свої вміння і зваблюючі кадри в Instagram.

Цього разу дівчина показала зухвалий образ, в якому станцювала на черговому тренуванні. У суперкрасивій студії, як назвала її Катя, вона одягла ботфорди на дуже високих підборах, а образ доповнила відвертим боді і топом. При цьому навіть в одязі були оголені сідниці дівчини.

"Мяу", - коротко написала Нікітіна.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вже після тренування вона розповіла історію, яку сама назвала підтвердженням того, що в минулому вона була кішкою. Так, вона поранилася, подряпала собі руку на тренуванні і з подивом висловилася – коли ж вона сама себе перестане поранити.

"Сама себе. Кішка в минулому мабуть", - написала Катя.

Раніше ми розповідали про неабияку хореографічній постановці комедійної актриси. Разом зі своєю партнеркою по танцю вони виконують складні, швидкі і динамічні рухи, чітко підкоряючись специфічному саунду треку українського музиканта.

" ця пісня мене просто рве на частини!✨ Кайфую так само, як і від серіалу "Чікі"", - написала в підписі до відео Нікітіна.

Нагадаємо, Віра Кекелія з "жіночого кварталу" відрізала чоловікові гідність.

Як повідомляв Знай.uа, "Чіка" з жіночого кварталу порвала відвертими танцями під Ваню Дорна.

Також Знай.uа писав, що Кравець просить жителів рідного міста Зеленського про допомогу.