Актриса Ксенія Мішина стала головною Холостячкою країни. Вона у фіналі романтичного проекту дала свою згоду на пропозицію руки і серця Олександру Еллерту і вони досі будують відносини в любові і живуть разом.

Разом з Еллертом за серце Мішиної боровся на проекті його друг Андрій Рибак. З хлопцем трапилася досить негарна історія. У якийсь момент Андрій на побаченні з Ксенією зізнався, що за проектом спілкувався з іншою дівчиною і обіцяв їй не закохатися в Мішину. Тоді Рибалка клявся, що не зміг стримати обіцянку і любить актрису, але після того, як вона вигнала нерішучого учасника, він зійшовся з дівчиною і вони будують відносини.

І нова дівчина Андрія Аліна радісно показує коханого в соціальних мережах. І хоча він відкрито говорить про ці відносини, але поки що не показував спільних кадрів. Так, одне з фото опублікували у фан-акаунті "Холостячки" і українці змогли висловити свою думку про цю пару.

На фото Аліна ніжно обіймає і тягнеться до Андрія. Він дивиться в камеру, обіймає дівчину. Думки українців щодо пари розділилися. Одні відзначають, що вони красиво виглядають разом, а інші переконані, що рибалка далеко не красень і у дівчини немає почуття власної гідності.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"У Аліни цієї немає почуття гідності... Він же на всю країну сказав що не любить її, а любить Ксенію", "Фу ну він і дракон"," вже це фото набило оскому"," Мимля", " а у вухах досі звучить... Я люблю тебе Ксенія Мішина" ," ви дуже красива пара", "гармонії вам і любові", " ♪ я дуже за вас хлопці рада! І вболівала за тебе Рибалка!",- пишуть коментатори.

Нагадаємо, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.