Співачка і екс-учасниця популярного проекту" Холостяк " Яна Соломко, яка тепер виступає під псевдонімом SOYANA, активно займається кар'єрою. Вона вже записала кілька пісень і є активною користувачкою соціальних мереж.

Її "армія" шанувальників в Instagram налічує майже півмільйона людей.

Струнка дівчина позувала в дверному отворі в сукні в підлогу, яке підкреслювало всі її вигини. Образ Яна доповнила романтичними локонами і вечірнім макіяжем.

"Ну як ви тут?🙂 Зі мною?☺️ Скоро буде щось незвичайне ...😌", - заінтригувала співачка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Шанувальники в коментарях прийшли в захват від зовнішнього вигляду яни і написали їй безліч компліментів з приводу зовнішності. У тому числі відзначали її неймовірну красу і жіночність.

"шикарне волосся🔥", "Красиво", "красуня", "шикарна", " яка ви красива, ніжна, сексуальна, супер!", "Красоточка", " Яночка 😮 😮 😮 ти сонечко ясне, принадність.", "Дуже красиво і жіночно", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Яна Соломко показала подорослішала дочка.

Як повідомляв Знай.uа, відома українська співачка зізналася про трагедію в родині, врятувати не вдалося, дуже старалися.

Також Знай.uа писав, що екс-фіналістка "Холостяка" показала головну красу, Українки позеленіли від заздрості.