Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість повернулася з зимових канікул, відпочиваючи на райських Мальдівах, а тепер взялася за роботу з новими силами. Так, артистка побувала на фотосесії для дизайнерського бренду одягу, показавши досить відверте відео-бекстейдж.

Красуня залишилася абсолютно оголеною, сидячи на стільці в провокаційній позі з розсунутими ногами, прикривши найінтимніші місця блейзером-оверсайз на спинці стільця бежевого кольору. При цьому Анастасія без сорому засвітила стрункі ноги, а також пишні груди, яку ледь притримувала руками.

"Daily routine 🤍

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

(Денна рутина)"

Фолловери не пройшли повз: "хотів би я бути стіною!", "Спинка стільця занадто широка", " Краща❤️😍❤️😍❤️👏", "Цікаво подивитися на кінцеву фотосесію", "якби стіни мали очі 👀 👀 👀 їм би дуже пощастило😂 😂 😂", " муза !!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Міс, а в який журнал зйомка? Де таку красу можна побачити? 😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися

А ще Кумейко перевершила Ріанну занадто спокусливою витівкою