Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, часто радує шанувальників яскравими кадрами зі свого життя.

Артистка вирушила на відпочинок до океану і ніжиться на сонечку в бікіні і коротких нарядах. Цього разу Седокова проїхалася на місцевому транспорті повз пальм заради місцевої Південної кішки.

Співачка розповіла, що поїхала для того, щоб привести кішці молоко. Для такої важливої справи Анна навіть одягла джинси, хоча і залишила короткий бежевий топ з декольте, який ледь тримав пишні груди дівчини.

"У мене доставка молока кішці. До нас прийшла кішка", - каже Анна і показує склянку молока, який розплескався у неї під ногами.

Анна Седокова, фото: Instagram
Анна Седокова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Анна Седокова, фото: Instagram
Анна Седокова, фото: Instagram

Раніше Седокова вже показала свою пухнасту подружка і навіть позувала поруч з нею в бікіні бежевого кольору. При цьому Анна без сорому продемонструвала пишні груди і плоский живіт, а бежевий купальник здалеку створював ілюзію оголеності.

Нагадавши, Анна Седокова стала "заручницею" і заговорила про ненависть.

Як повідомляв Знай.иа, Седокова збентежила фанатів танцями в шкіряних міні-шортах.

Також Знай.иа писав, що пишногруда Анна Седокова в бікіні пограла зі своїм пухнастиком на камеру.