Дев'ять тижнів зйомок п'ятого сезону реаліті" Від пацанки до панянки " (Новий канал) пролетіли, як одна мить. Але навіть за такий короткий час дівчата зуміли знайти шлях до змін і почали позбуватися своїх Zалежностей. А одна з "пацанок" на проекті навчилася читати. Спостерігати за змінами учасниць почнемо вже з 1 березня на Новому каналі.

"На проект прийшли дуже різні дівчата, – каже керівник проекту Ксенія Бабенко. - З вражаючими історіями, складними долями і Z-образами. Таких типажів ще не було. Вони відрізняються від"класичних пацанок". Це діти сучасного покоління Z-інфлюенсери, які повинні створювати майбутнє. Але, на жаль, наші учасниці руйнують всі стереотипи. Адже дехто має педагогічну прогалину і не знає навіть табличку множення. Зізнаюся, найбільше роботи у нас було не в кадрі, а за кадром. Ми багато спілкувалися, ділилися своїм досвідом і давали поради. За дев'ять тижнів заклали дівчатам фундамент для змін і позбавлення від Zалежностей. Хоча думали, що за такий короткий термін це буде неможливо, зробили навіть більше. Але і працювали з дівчатами в два, а психолог навіть в три рази більше. Проект закінчився, але справжнє життя з випробуваннями у них тільки починається. Тоді ми і побачимо, хто отримав знання в Школі леді, а хто її прогуляв".

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

На бал приїхали всі учасники проекту та рідні фіналісток. А ще їх прийшли підтримати переможниця четвертого сезону Євгенія Мазур та фіналістка Юлія Чигринець. Дівчат чекав ще один подарунок-виступ лідера гурту "СКАЙ" Олега Собчука.

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

І, звичайно ж, родзинкою випускного вечора став танець. Кілька днів фіналістки вчили з хореографом складні па. Все заради того, щоб легко і граціозно кружляти з партнером. Адже для деяких це був перший випускний танець в житті.

"Зізнаюся, ніколи до цього не одягала вечірню сукню і підбори, – з посмішкою розповідає фіналістка. - Було некомфортно, адже доводилося постійно випрямляти спину і балансувати на підборах. А ще дуже боялася впасти під час танцю. У нас було кілька екстремальних підтримок (посміхається). Тому я постійно шепотіла партнеру на вухо, щоб він мене міцно тримав".

Нагадаємо, перероблена "пацанка" Покрищук замахнулася на YouTube.

Як повідомляв Знай.uа, "пацанка" кардинально змінила життя після проекту, замість залежностей улюблена справа.

Також Знай.uа писав, що "Перероблена" пацанка Покрищук показала чоловіка.