Андрій Данилко не зміг впізнати власну пісню.

Телеканал “Україна” вже показав перший епізод шоу “Маска”, де одним із детективів є Андрій Данилко, український музикант, відомий за роллю Вєрки Сердючки. У шоу за красивими масками ховаються українські зірки - детективи мусять впізнати їх.

Українцям надзвичайно сподобався момент, коли Данилко, почувши ноти з сюжету про Козу (одна з масок, за якою ховається український артист чи артистка), вигукнув: “Я знаю цю мелодію!”. На це Оля Полякова, яка також “працює” детективом на цьому шоу відповіла: “Це ж твоя пісня!”. Данилко знітився, погодився, а потім підсумував: “Це таке в караоке грає? Господи, який жах!”.

З цим фрагментом шанувальники навіть зробили відео для соціальної мережі "ТікТок".

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Мелодія, яку знав, але не впізнав Данилко, - з пісні “Все будет хорошо”. Заради справедливості варто відзначити, що музичне аранжування, яке використали для представлення Кози, справді не найкращої якості.

У коментарях до першого випуску цього шоу українці багато обговорювали цей смішний момент. Крім того, вони неодноразово виражали свою радість щодо того, що Данилка покликала у детективи цього шоу.

Нагадаємо, Андрій Данилко показав шикарні хороми в центрі Києва: "Сердючка натанцювала"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Меладзе заінтригував двома очаровашками, зовсім не схожі на Брежнєву