Популярна актриса і перша українська "Холостячка" Ксенія Мішина знайшла на романтичному проекті своє кохання і живе з Олександром Еллертом після закінчення шоу.

Однак вона ділиться з українками порадами про те, якою жінка повинна бути у відносинах з чоловіками. Відео з Stories Instagram Мішиної опублікував фан-аккаунт проекту.

"Я вважаю, що для по-справжньому щасливих відносин ви повинні бути незалежні від чоловіка. Як в емоційному плані, так і в матеріальному. Ви повинні бути цілісною людиною і вміти справлятися з усім самостійно. Інакше в залежних відносинах ви не зможете бути собою, вам доведеться в будь - яких ситуаціях підлаштовуватися під чоловіка", - говорить Мішина.

Ксенія зазначила, що допомога один одному – це важливо, але розраховувати завжди потрібно тільки на себе.

"Звичайно ж, допомагати один одному-це потрібно і це нормально. Але ви повинні вміти жити і без цього. Стабільність і впевненість у завтрашньому дні можеш дати собі тільки ти сама. Потрібно бути двома цільними людьми, які йдуть поряд один з одним і є однодумцями", - говорить Холостячка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.