Надія Дорофеєва, українська співачка, відома своєю красою і харизмою. Не дивно, що її мама - також надзвичайно красива жінка.

Мама Дорофеєвої веде сторінку у соціальній мережі “Інстаграм”. Жінка не є активним блогером, тому в неї напрочуд мало постів і підписників. Проте підпис, спільні світлини з Надею, а також неймовірна схожість з донькою не дають засумніватися, що на цій красивій фотографії - мама Наді.

Ольга Дорофєєва, фото Інстаграм
Ольга Дорофєєва, фото Інстаграм

На світлині жінка сидить у кафе. На тарілці можна побачити напис “Одеса”. Мама співачки вбрана у елегантну чорну кофту, яку прикрашає маленький бант. Жінка для образу обрала красиві прикраси чорного і сірого кольорів. Червона помада, коротка білява стрижка - надзвичайно личать жінці. Її вираз обличчя спокійний, в очах можна помітити спокій і радість. Жінка замовила собі у кафе традиційну сніданкову страву, популярну останніми роками в українських кафе і ресторанах, - лосось, авокадо і яйце пашот на тості.


Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.