Сергій Притула дістав шматок хот-догу з декольте Лесі Нікітюк.

Відповідним відео поділився Instagram-акаунт just_shiper.

Леся Нікітюк разом з Сергієм Притулою ведуть розважальне шоу “Хто зверху?” на телеканалі “Новий канал” вже багато сезонів. Кожен ефір - це битва між командами дівчат і хлопців, які виконують різні кумедні завдання, щоб отримати бали і перемогти.

Леся Нікітюк і Сергій Притула продовжують розважатися на шоу “Хто зверху?”. Один із конкурсів останніх ефір полягав у тому, що дівчата мусять з'їсти страву повністю, при цьому не заляпавши ані бороди, ані вусів. Звісно, мова йде про штучні вуса і бороду, яку прикріпили дівчатам перед конкурсом. Після цього усім дівчатам винесли по страві, яку вони мали їсти. Лесі Нікітюк дали хот-дог, який вона не встигла доїсти у визначений час. Через це ведуча поклала шматок їжі у декольте. Притула, схоже, помітив це, а тому відразу дістав його зі словами: “Не для того створене декольте”. Леся при цьому мала спокійний вираз обличчя, її вуса і борода були абсолютно чистими і не заплямованими їжею.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк об'їлася холодцю і олів'є на свята, стіл ломиться: "Щастя вам, намистинки!". Нікітюк привітала свою армію шанувальників зі Старим Новим роком і побажала всім щастя. "Зі Старим Новим роком! Люблю вас усіх, щастя вам і вашим родинам, намистинки", - написала Нікітюк.

Як повідомляв "Знай.ua", майбутня "Холостячка" Леся Нікітюк зробила собі приємно у ванній пляшкою шампанського

Знай.ua писав, відео Лесі Нікітюк про миттєве схуднення перевалило за мільйон.