Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в соціальній мережі Instagram.

Так, 45-річна артистка вирушила ще перед Новим роком в засніжені Карпати на гірськолижний курорт Драгобрат, щоб як слід відпочити і розслабитися, а також набратися сил перед Новим 2021 роком.

А тепер знаменитість поступово ділитися з шанувальниками фото і відео з відпочинку в своєму Instagram.

На цей раз знаменитість вирішила пограти з фоловерами і виставила відоролик із загадкою, де запропонувала всім бажаючим відгадати, під яким вона номером з трьох лижників.

"1-2-3⁉️ Хто з цих струнких лижників я? Ваші припущення 😂 на відео оригінальний звук:)", - запитує Могилевська у фоловерів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шанувальники майже в один голос почали стверджувати, що їх улюблена знаменитість знаходиться саме під кричущим номером 3.

"Думаю третій номер😂 у ватрушці безпечніше з гори вниз", " 3, прям як я😆", " 3 звичайно", " Спочатку вирішила що 3, а потім подумала що на певно все ж таки 1. Я в вас вірю", " 3 клас, підняли настрій🔥 🔥 🔥", " 3-це просто я на фізрі, коли всі на лижах", " та що саночниця, звичайно, і з натренованим голосом", " 3 відмінний лижник😍❤️👏", " 3😂 тому що це ідеальний варіант не впасти)))", " Той лижник що голосніше за всіх кричить😉, спускаючись на тюбінгу без лиж😃 😃", - вгадували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наталя Могилевська в напівпрозорій блузочці" підірвала " TikTok: лягла на диванчик і...

Як повідомляє портал «Знай.иа» 45-річна Могилевська здивувала кільцем на безіменному пальці: "Давно пора заміж"

Також «Знай.иа " писав, що 45-річна Могилевська стривожила українців зовнішніми змінами: "зараз ви чужа"