Нещодавно популярна українська співачка Джамала надала своєму образу легкість і романтичність і робить легкі кучері на волоссі. Вона часто ділиться з шанувальниками кадрами з особистого життя, а цього разу підняла важливе питання, яким задається практично кожен українець вже з Різдва.

"Ось сиджу і думаю: ялинку розбирати? Як у вас? До весни?",- пише Джамала.

Співачка зробила селфі на тлі ялинки в іграшках. Вона позує в білій футболці і картатій сорочці. Домашній образ співачка доповнила легким макіяжем зі стрілками.

Українці поділилися своїми секретами і розповіли, коли воліють прибирати новорічне дерево зі свого житла. Багато відзначили, що намагаються не чіпати ялинку до Хрещення 19 січня.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"до березня те що треба)", "до Водохреща", "До березня те що треба", "до 1 березня", " розібрали ще 8.01. Дуже багато місця займає в однокомнотной квартирі", "у мене особисто до травня😂 😂 ну а там, дивись, і сенсу до наступного Нового року не буде розбирати", "А самий рекорд 🎄 причому натуральної був до ін моєї мами 23 квітня", "ми розбираємо ялинку після хрещення", "вже розібрали", "дуже лінь", "Та треба розібрати))", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Джамала зняла одяг і розповіла про 10 зайвих кілограмів.

Як повідомляв Знай.uа, розгублена Джамала зізналася в недосконалості під Новий Рік.

Також Знай.uа писав, що грайлива Джамала здивувала сміливим перевтіленням, принцеса з пишним декольте .