Відомий російський продюсер Ігор Крутой, який довгі роки приховував позашлюбного сина, опублікував вельми цікаве відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 900 тисяч чоловік.

Він розповів своїм шанувальникам, що зважився на те, до чого раніше ставився негативно. Він представив увазі підписаних людей непедагогічний репортаж. Адже на прохання 17-річної дочки Олександри, не кажучи нікому з родичів, зробили собі татуювання.

"Тепер на внутрішній стороні її пальця-день, місяць і рік мого народження, а на моєму - сашкіна дата. Це була така сильна її мрія, що навіть я, затятий противник тату, здався і ми поїхали в не дуже презентабельний район Майямі, розшукали там фірму, що спеціалізується на малюнках по тілу, про яку Сашенька заздалегідь навела довідки. У центрі залу, в якому нам належало робити тату, стояв старий "Кадилак" без стекол і коліс, а концентрація запаху трави в повітрі дозволяла "повісити" сокиру, що надавало всьому процесу страшну креативність...", - розповів він.

Ігор Крутой також додав, що згодом отримав жорсткі нарікання від своєї дружини Ольги. Однак тепер Олександра ходить з урочистим виглядом, адже вона вважає, що тепер вони "поріднилися на новому рівні".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, сім'я Ігоря Крутого рятується від небезпечної зарази танцями і віршами, навіть в Юрмалі такого не бачили: "Дідусь задоволений..."

Як повідомляв "Знай.ua", "він людина": Ігор Крутой вперше заговорив про таємного сина

Знай.ua писав, дружина Ігоря Крутого показала їх красуню дочка - виросла дуже схожою