Радянський і російський співак, музикант і член партії "Єдина Росія" Ігор Ніколаєв частенько радує своїх шанувальників будь-якими фотографіями або відео на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Сьогодні, 17 січня 2021, він вирішив нагадати, що йому виповнився 61 рік. Автор "Вип'ємо за любов" виклав особисте архівне чорно-біле фото і підписав його цифрою "61".

Ігор Ніколаєв, скріншот: Instagram
Ігор Ніколаєв, скріншот: Instagram

"З днем Народження наш талант!!!Любимо тебе Iгор!!!будь щасливий і головне здоров'я!!!😘😘😘😘😘😘🌺🌺🌺🌺🌺🌺", "@igor_nikolaev_music З Днем Народження, ігор! 👏🏻👏🏻👏🏻😀😀😀🎼🎼🎼🎂🎂🎂✌🏻✌🏻", "Який же красень! З ДНЕМ Народження🎈 🎁 🎂", "З Днем Народження, Моцарт!😘😘😘😘😘😘", "З ДР, друже!💥 🍾 💥 💥 💥 Здоров'я і нових пісень!!!", "З Днем народження, дорогий наш маестро! Невичерпного натхнення і міцного здоров'я!🙌 🏽", "Бажаю в житті як по нотах, щоб все вдало виходило. Щоб кожна Ваша робота, в шедевр Безсмертний перетворювалася",-написали зірки шоу-бізнесу в коментарях до публікації. Серед них Філіп Кіркоров, Ірина Салтикова, Марина та Олег Газманови та Еліна Чага.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Ніколаєв)
Коментарі, скріншот: Instagram (Ніколаєв)

Нагадаємо, Ігор Ніколаєв змусив фанатів пустити сльозу по загиблому другу, якого любили мільйони: "Лети на небо..."

Як повідомляв "Знай.ua", Корольову остаточно забув: Миколаїв зізнався в почуттях до Лоліти

Знай.ua писав, Лобода засмоктала Лоліту на очах у всіх - у колишньої Цекало справжнє свято: "Тебе обожнюю..."