Відома українська співачка Настя Каменських, яка зараз працює з сольним проєктом NK, продовжує публікувати завидні кадри з шикарного курорту. Відомо, що Настя разом з чоловіком, популярним українським продюсером і репером Потапом зараз відпочивають на Мальдівах.

Цього разу парочка розповіла, як вони повертатимуться додому до холодної української столиці. Завдання дійсно непросте, потрібно пережити перепад температури в 50 градусів, зараз в Києві дуже холодно. Не варто також забувати, що попереду на них чекає авіапереліт.

Про це стало відомо завдяки Stories Насті Каменських в мережі Instagram.

Історія Насті Каменських, скріншот: Instagram
Історія Насті Каменських, скріншот: Instagram

"Доброго ранку, ми йдемо на свій останній сніданок тут. Розмовляємо про те, як повертатися, подивилися, а у нас то в Києві -19, а відчувається, як -24. Як, після ось такої краси повертатися додому?",- запитала Настя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Історія Насті Каменських, скріншот: Instagram
Історія Насті Каменських, скріншот: Instagram

"Як, та ось так, у нас є пуховики. Але різниця в 50 градусів завжди переживається дуже важко і болісно. Але ми ж їдемо на Батьківщину, на рідній, дорогий сніжок", - додав Потап.

Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram
Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що більшість фотографій Насті на Мальдівах, швидше за все, робив сам Потап. Парочка майже щодня виходила в прямий ефір для спілкування з шанувальниками.

Раніше повідомляли, Каменських і Потап поглумилися над українським шоу-бізнесом: "Неможливо все ввібрати".

Як повідомляв Знай.uа, Данилко і Полякова подивилися на жабу і рибу, а впізнали Ляшка і Іво Бобула.

Знай.uа писав, Арсен Мірзоян обійняв вагітну Матвієнко, зворушливо до болю: "Народилося наше щастя".