Український підприємець і фіналіст популярного шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко сильно не страждає від того, що його відкинула Ксенія Мішина. Навпаки Олексій вже визначився з новими цілями на 2021 рік, а також розповів кілька секретів, як потрібно домагатися свого в цьому непростому житті.
Про це стало відомо завдяки новій публікації бізнес-пабліку "Клубу підприємців України" в мережі Instagram, яку присвятили життєвій позиції Льоші Тригубенка.

Публікація "youngbusiness.club", скріншот: Instagram  
Публікація "youngbusiness.club", скріншот: Instagram  

"Постановка цілей, як проєкт життя або "чек-лист" від Олексія Тригубенка. Вже третій рік поспіль Олексій практикує постановку цілей і, як сам зізнається, береться за цей процес, як за проєкт свого життя.

"Я усвідомлюю всі свої бажання. Але коли структурно розписую все, аналізую і відкидаю цілі, які не мотивують мене щоранку прокидатися і досягати їх, з легкістю викреслюю зайве. Таким чином я відчуваю, що сам будую свою долю", - поділився Льоша.

Продумуємо, яким ми хочемо бачити своє життя в результаті і чого хочемо зараз. Олексій зізнається, що часто пише цілі, які здаються йому абсурдними. Каже, магія в тому, що мозок підсвідомо намагається знайти можливість для їх досягнення.

"Найважливіше - не бути реалістом, а просто записувати все, що захоплює і мотивує. Не потрібно відразу думати, як це реалізувати. Не варто зосереджуватися на минулому і обмежувати себе в чомусь. Мій інсайт в тому, що я повинен розуміти, що дасть мені дана мета, і буду я щасливий, якщо досягну її (мозок починає працювати тоді, коли знає, навіщо це потрібно). Головне, при цьому, бути в правильному настрої. В ідеалі - поїхати для цього в якесь нове і цікаве місце", - додає Олексій.