Популярна українська співачка Настя Каменських, яка зараз працює з сольним проєктом NK, продовжує публікувати казкові фотографії з шикарного курорту. Відомо, що Настя разом з чоловіком, відомим українським продюсером і репером Потапом зараз відпочивають на Мальдівах.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль в мережі Instagram.

Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram
Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram

"Чудова ранкова пробіжка", - підписала фотографії Настя.

На опублікованих знімках можна помітити засмаглу Настю і широку посмішку. Співачка буквально світиться від щастя. Звичайно, адже навколо неземна краса - сонце, пісок, пальми і теплі хвилі океану.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram
Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram

На співачці можна помітити елегантний рожевий купальник - зірка здійснила мрію ще однієї популярної співачки Олі Полякової, яка хотіла "вигуляти" гарні купальники на Мальдівах.

Не секрет, що фотографії, швидше за все, робить сам Потап. Парочка майже щодня виходить в прямий ефір для спілкування з шанувальниками. До слова, буквально за кілька годин публікація зібрала майже сто тисяч лайків, а також безліч коментарів від відданих фанатів.

Ось, що пишуть шанувальники Насті: "Десь під пальмою кривою, махала Настя гривою", "Прекрасна богиня на пляжі", "Настуся яка ж Ви красуня", "Ракета, бомба, петарда! Ніжна така".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Данилко і Полякова подивилися на жабу і рибу, а впізнали Ляшка і Іво Бобула.

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян обійняв вагітну Матвієнко, зворушливо до болю: "Народилося наше щастя".

Знай.uа писав, Настя Каменських потрясла попою настільки потужно, що можна схуднути.