Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram.

Нещодавно зіркова журналістка поділилася у своїх Insta Stories важливою інформацією про ймовірну шахрайку, яка з невідомої причини забирає тварин для нібито притулку. Есхакзай назвала дівчину на фото "шкуродеркою".

На сторінці благодійного об'єднання "Плюшка" вказується:

"Сьогодні, ця дівчина написала, а потім подзвонила мені по стаффу Найку дуже просила його віддати їй. Брехала, як вміла і про хлопця кінолога, і що були такі собаки, і що вигулювати будуть лише рано вранці і пізно вночі і не важливо, що до вигулу не привчений, брехала, що немає інших тварин! Благала віддати їй собаку, що так хочеться врятувати його. Як знаєте, Найк – собака після боїв, добрий до людини, але небезпечний для тварин!

І тут я перевіряю номери телефону і фото і вуаля, людина називає себе притулком! І пропонує людям безкоштовно здати їй тварин, які не потрібні! Бездомних, старичків! А ось тепер питання, що ця особа робить з тваринами? Куди вона діває собак? І навіщо їй собака, яка небезпечна для інших тварин?

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо хто володіє інформацією про цю людину, повідомляйте. Дані: дзвонить дівчина, називається Катею, мовляв живе за Києвом в квартирі, голос молодий. Телефони: 0636341525 та 0953316167".

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна виправдалася за скандальне інтерв'ю: "Я не беру на роботу повних людей".

Як повідомляв портал Знай.uа, Раміна Есхакзай оголила душу і не тільки: "Шикарно, коли є".

Також портал Знай.uа писав, як Раміна Эсхакзай у чорному мереживі запаморочила голову чоловікам.