Популярна модель і блогерка родом з Києва Олена Омович, яку в народі називають українською Кардашьян, поділилася з мільйонною аудиторією результатами дуже відвертої фотосесії в своєму Instagram.

Так, постійна відвідувачка пластичних хірургів опублікувала на своїй сторінці в соцмережі знімки, на яких позує в чорних високих ботфортах на підборах, напівпрозорому боді та світловідбиваючій куртці. При цьому Омович, мабуть, вирішила не надягати під боді нижню білизну, щоб виглядати ще спокусливіше.

"1/2/3/4? 😈" - запитала у шанувальників Олена, яка фотографія їм більше подобається.

"Клас!!! 🔥🔥🔥", "Вогонь🎯", "Я люблю твою чуттєвість 💋💋", "Бомба 💣😍", "Коли ж ти ходити навчишся️️", "Ой, а хто це недавно писав що я продаю китайську поеб*ту??? А зараз і сама цю поеб*ту рекламуєш", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Альона Омович вже давно користується послугами провісниці Матрони. Про це модель розповіла в одній з останніх публікацій.

Нагадаємо, українську Кардашьян Омович звинуватили в шахрайстві: "Поверни гроші!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Алена Омович показала "близнючку" з такою ж великою "Кардашьян": "Вам подобається?"

Також портал Знай.uа писав, що українська Кардашьян Омович зловживає "білим снігом": "Не питайте".