Шанувальникам популярного реаліті-шоу на каналі СТБ "Холостяк" пропонують згадати, як виглядали головні герої за всі 10 сезонів проекту.

Про це йдеться на офіційній сторінці "Холостяка" і "Холостячки" в соцмережі Instagram.

Так, напередодні виходу нового 11-го сезону реаліті-шоу були опубліковані фотографії всіх "Холостяків", в тому числі Микити Добриніна і Макса Михайлюка, який нещодавно показав фанатам свою нову дівчину Дарину.

"Друзі, у нас хвилинка ностальгії перед стартом 11 сезону проекту "Холостяк" ️☺️ 10 холостяків, 10 історій кохання - пишіть в коментарях, який сезон став вашим улюбленим 👇", - сказано в публікації.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Дивилася 1,2,3,6,10. Плітки, інтриги і розслідування 3 сезону просто 🔥 😅 жоден більше так не запам'ятався, було спекотно)", "Іраклі, найцікавіший сезон був!", "Іраклі був найкращий, та й дівчата класні", - зазначили коментатори.

    Раніше ми писали про те, що Даша Ульянова після фіналу "Холостяка" відчувала стрес і біль, коли дізналася про зраду Макса Михайлюка на проекті. Про це дівчина нещодавно розповіла своїм шанувальникам.

    Нагадаємо цікаві факти про реаліті "Холостяк", які варто знати шанувальникам проекту.

    Як повідомляв портал Знай.uа, Макс Михайлюк, який так і не зміг побудувати стосунки з переможницею Дашею Ульяновою, вперше показав свою нову кохану. 14 січня дівчині виповнилося 26 років.

    Також портал Знай.uа писав, що фіналістка 10 сезону "Холостяка" Дана Оханська здала позитивний тест на коронавірусну інфекцію.