Новий головний герой шоу "Холостяк" Михайло Заливако поділився новим фото, на якому він особливо сподобався українкам.

Відповідну публікацію він розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На світлині Заливако вбраний у чорне, обличчя спокійне і впевнене, погляд трохи нахабний і веселий.

Скріншот Instagram @kanyeeebear
Скріншот Instagram @kanyeeebear

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Хм, ось вам фото на ніч, для тих кому не спиться, мрійте про красивого холостяка", - пише одна з захоплених фанаток.

Михайло Заливако, бізнесмен з Харкова - новий холостяк шоу “Холостяк”. Хоча шоу з Мішиною у ролі холостячки лише завершилося, зйомки нового сезону вже розпочали. Канал стверджує, що вже в березні 2021 року новий сезон вийде на екрани.

Поки про Заливака відомо небагато, адже лише нещодавно оголосили про його перемогу на роль холостяка. Нині відомо, що чоловік має логістичний бізнес, любить подорожі і спорт. Якщо покопирсатися у фотографіях, які викладав Михайло на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”, можна дізнатися, що чоловік любить котів. У нього живе чи жило двоє котів, один має багато хутра на собі, тоді як інший - представник абіссінської породи. Перегляд фото Михайла вказує на те, що абіссінський кіт - самиця: чоловік продавав маленьких кошенят цієї красивої породи одного разу.

Нагадаємо, переможець "Холостячки" Олександр Еллерт заради Мішиної відмовився від найулюбленішого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Тригубенко з "Холостячки" назвав свій ідеал дівчини: "Жінка не повинна!"

Також портал Знай.uа писав, що глядачі вже шукають наступну героїню другого сезону реаліті-шоу "Холостячка" і пропонують свої варіанти.