Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 8 мільйонів чоловік.

Зараз відомо, що перед новорічними святами знаменитість, разом зі своїм чоловіком Владом Топаловим і сином Майклом, вирушила на Балі, щодня публікуючи згодом фото і відео.

Зараз же вона виклала черговий знімок будучи голою, але прикритою білосніжною ковдрою. При цьому Регіна Тодоренко посміхається і дивиться прямо на фотографа, яким, швидше за все, виступив Топалов. "Я люблю посміхатися в усі 32🦷, але зовсім скоро мені належить Весела екзекуція-брекети😁. Ось хочу отримати у вас (у тих, хто носив брекети) консультацію, яку конструкцію краще встановлювати, які мінуси, чи є дискомфорт і додаткова морока з чищенням?
Фото - @belovaphoto ❤️
Сукня - @ковдра 😆
Villa - @camayabali", - написала вона у підписі до публікації.

Регіна Тодоренко, скріншот: Instagram
Регіна Тодоренко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"А хіба Ваша посмішка не ідеальна зараз?!Навіщо вони Вам ?😉", "Не треба тобі брекети у тебе і так красиві зуби", "У мене один спогад про них - боооль, кожен місяць при підтягуванні резіночек зуби Нили дня по 3. Але нітрохи не шкодую, адже після зняття брекетів не боюся посміхатися👌", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Тодоренко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Тодоренко)

Нагадаємо, Тодоренко зізналася, як вони з Топаловим "працюють" над відносинами: "Переломний момент"

Як повідомляв "Знай.ua", Тодоренко розлучається з Топаловим? Зірка "Орел і решка" відповіла на чутки одним фото

Знай.ua писав, Після смажених щурів і кенгурятини Регіна Тодоренко шокувала кривавим " еліксиром життя"