Навесні відбудеться прем'єра п'ятого сезону реаліті» Від пацанки до панянки " (Новий канал). Педагоги знову допомагатимуть дівчатам знайти шлях до змін і позбутися своїх Zалежностей. А поки ми розповімо, як склалося життя фіналістки четвертого сезону Юлії # Бандитки Чигринець .

Дівчина ексклюзивно розповіла, що після проекту знайшла улюблену справу і почала в ньому розвиватися.

"Я пішла на курси фотографів, – каже Юля. - ДО РЕЧІ, практикуюся фотографувати на друзях. А ще у майстра навчилася робити татуювання. Тепер чекаю своїх перших клієнтів (посміхається)".

"Пацанка" Юля Чигринець, фото: Новий канал
"Пацанка" Юля Чигринець, фото: Новий канал

Після проекту з Юлею відбулися не тільки внутрішні трансформації, а й зміни в зовнішності. Дівчина кілька разів експериментувала зі стилями зачісок і одягу. Тепер їй подобається коротка стрижка. А щодо одягу каже, що вибирає її під настрій.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами Юлі, щоб добре виглядати, вона ще й змінила раціон харчування.

"Вранці з'їдаю два яйця, запиваю їх теплою водою з корицею, - каже дівчина. - В обід їм гречку. Увечері можу перекусити чимось дуже легким. Наприклад, салатом".

А ще Юля поділилася секретом свого вдалого ранку.

"Перше, що потрібно зробити, – це застелити ліжко, – каже дівчина. - Ось вам здається, що це банально. А я вважаю, що після цього кожна людина зможе легко досягати поставлених на день завдань".

Нагадаємо, перероблена "пацанка" Покрищук не впоралася з цензурою і показала груди.

Як повідомляв Знай.uа, перероблена "пацанка" Покрищук замахнулася на YouTube.

Також Знай.uа писав, що сама перероблена з Пацанок прикрила збільшені груди лише прозорою тканиною.