Діти-великі творці і вигадники. Більш того, вони сприймають навколишній світ не так, як дорослі, тому часто вражають своїми ідеями. Під час зйомок Improv Live Show (Новий канал) співачка Оля Цибульська розповіла, які незвичайні конструкції будує її шестирічний син Нестор.

"Іграшки його не цікавлять, - розповідає співачка. - Тому нещодавно ми купили багато коробок. А все для того, щоб він побудував вдома ракету. Уявляєте, вона була така величезна, що всім доводилося її обходити. Тиждень я обережно це робила, а потім запропонувала Нестору винести ракету".

Оля зізнається, що відповідь сина її просто приголомшила.

"Сказав, Якщо не побачить тато, то це буде стратегічна помилка в житті, – каже співачка. - Я не очікувала з вуст маленького сина почути формулювання"стратегічна помилка". А ось нещодавно він ще видав:"Давай будемо нападати, як колись на Рим нападали".

Ольга Цибульська, фото: Новий канал
Ольга Цибульська, фото: Новий канал

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Загалом, у Олі росте не тільки маленький музикант, у якого в арсеналі є безліч музичних інструментів, але і винахідник!

Нагадаємо, Кума Дзідзьо Цибульська зігрілася в гарячих обіймах красеня і виправдалася перед чоловіком.

Як повідомляв Знай.uа, Цибульська показала свого малюка, в дитині дізналися риси Дзідзьо.

Також Знай.uа писав, що кума Дзідзьо Цибульська в леопардовому халатику похвалилася "кицею" і показала подарунок.