Російський комік Максим Галкін, також відомий як чоловік співачки Алли Пугачової, висловив свої співчуття у зв'язку зі смертю творця гумористичної програми "Єралаш" Бориса Грачевського.

Відповідний допис Галкін залишив на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Відомо, що причиною смерті 71-річного художнього керівника дитячого гумористичного журналу стала коронавірусна хвороба COVID-19. Її перебіг у Грачевського був важким. Діагностували її ще 21 грудня, а вже через шість днів його госпіталізували, а через два — перевели в реанімацію. 7 січня режисера довелося підключити до апарату ШВЛ і ввести в стан медикаментозного сну.

"Не стало Борі Грачевського, немає слів, що ж за напасть така з цією хворобою. Світлий, життєрадісний, частина дитинства нашого. Найглибші співчуття Каті (дружині померлого — ред. і всім близьким", — йде мова у дописі Галкіна.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Найбільшу славу Грачевському принесла робота над "Єралашем". У 1974 році разом з драматургом Олександром Хмельком став засновником цього дитячого гумористичного кіножурналу. У 1974-1984 роках Грачевський обіймав посаду директором "Єралашу", з 1984 року - його художнього керівника.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.