Катерина Кухар поділилась роздумами про вибір у житті та необхідність ризикувати для того, щоб щось у цьому житті змінити.

Катерина Кухар - відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", акторка і просто неймовірно чарівна жінка.

Але вона до всього ще й очільниця хореографічного училища, де готує зміну, яка піде її стежками. Тому прима не лише навчає своїх вихованців балетній майстерності, а й намагається направити їх на життєвих стежинах, ділячись своїм життєвим досвідом.

На своїй сторінці в Instagram Катерина Кухар поділилась роздумами про вибір у житті.

Балерина розмістила фото, на якому вона разом зі своїми учнями з Київського державного хореографічного училища та розповіла, чому потрібно не боятися ризикувати у житті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Не бійтеся ризикувати й залишитися раптом біля розбитого корита. Бійтеся просидіти біля свого корита все життя і не зробити нічого, щоб змінити його на краще", - каже Кухар.

У житті іноді доводиться робити вибір - чи плисти за течією, чи проти неї, і діяти, долаючи перешкоди.

"Мій вибір - діяти. Діяти, не дивлячись на те, що все може бути проти мене. Мене не влаштують напівзаходи, я не працюю впівноги. Погано це чи добре? Кожен вирішує для себе", - зазначає балерина.

Дорога реформаторів ніколи не буває простою, додає балерина.

Нагадаємо, Катерина Кухар поділилася думками про те, як коронавірус змінює світ

Як повідомляв портал Знай.ua, Катерина Кухар показала свої ритуали до Нового року

Також Знай.ua писав, Катерина Кухар підкорила мережу оголеними фото.