Проблема відсутності сексуальної освіти в школах так чи інакше стосується всіх українців, а тому зірки не є винятком. Їх батькам було важко говорити з дітьми про інтимні теми, і знання доводилося брати з інших джерел — саме це і сталося з актрисою Ольгою Сумською.

Про свій досвід вона розповіла в інтерв'ю дружині Яновичу в одному з випусків соціальноорієнтованого проєкту "Країна сонячних зайчиків", який проводиться студією "Мамахохотала"

Мама маленької Олі досить рано як для радянських часів вирішила підняти важливі питання статевого виховання і сама ініціювала комунікацію.

"Я пам'ятаю той день, коли мама хотіла поговорити зі мною на дуже важливу тему. І так хвилювалася як же їй почати. Я тоді кажу:»Мамочка, ти хотіла розповісти мені, як з'являються діти". Мені було 8-9 років. Матуся почервоніла і каже: "що, дочка, ти вже все знаєш?». Я кажу: "так, мені вже розповіли мої однокласники. Ти не хвилюйся, я вже знаю ті чи інші питання і можна обходити гострі кути»", - розповідає Сумська.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тепер народна артистка бачить речі по іншому і розуміє, що роль батьків дуже важлива.

"Треба говорити все настільки зрозуміло для дитини, щоб вона не злякалася і абсолютно тверезо все сприйняла. Але тут і перебільшувати не треба. Ми, скажімо, виростали в досить пуританських принципах, стриманих у всіх аспектах. З нами ніколи ніхто не говорив. Ми до всього доходили самостійно: десь хтось почув і в школі сказав", — пояснює актриса.

В рамках проекту" Країна сонячних зайчиків " будуть показані 12 фільмів і 12 інтерв'ю з експертами на теми 12 гострих соціальних проблем.

Оля Сумська не єдина зірка "Країни Сонячних Зайчиків". Також в кадрі можна буде побачити Аліна Паш, Ахтем Сеітаблаєв, Ігор Кондратюк, Світлана Тарабарова, Ольга Сумська та інші.

Нагадаємо, Ольга Сумська віддячила одруженого чоловіка, про чоловіка ні слова: "Було незабутньо"

Як повідомляв "Знай.uа", щаслива Сумська затягла чоловіка в Карпати-гори, сніг і скажена романтика