Солістка української групи Kazka, яка прославилася завдяки пісням "Плакала" і "Свята", Олександра Зарицька часто радує багатотисячну армію шанувальників у Фейсбуці, де публікує яскраві фото і відео.
Нещодавно Зарицька побувала в Нью-Йорку, де опинилася в своєму улюбленому районі West Village. Саме в цьому районі знаходився будинок головної героїні серіалу "Секс і місто", який обожнює співачка.
"Ще задовго до мого першого візиту до Нью-Йорку цей серіал був однією з причин, чому я так сильно хотіла сюди потрапити. Адже там так круто показане це дивовижне місто💔 Мені хотілося одразу летіти сюди та гуляти по усіх місцях, досліджувати їх. Нещодавно я вкотре побувала у своєму улюбленому районі West Village, де, власне, і знаходиться будинок головної героїні Керрі", - написала артистка.

скріншот зі сторінки в Facebook Олександри Зарицької
скріншот зі сторінки в Facebook Олександри Зарицької

Зарицька зраділа тому, що її улюблений серіал чекає перезапуск.
"Я нескінченно рада новини про перезапуск серіалу вже не можу дочекатися! Чи є тут ще такі ж радісні люди? Чекаєте продовження історії?",- запитала шанувальників співачка.

Нагадаємо, українська група Kazka випустила новий кліп на пісню "Мало", знятий в антуражі банкетного залу, який немов "машина часу" зберігає в собі застарілі традиції і звичаї.

У центрі сюжету вокалістка колективу Саша Зарицька-наодинці зі своїм смутком і переосмисленням на чужому святі. Іноді реальність настільки нестерпна, що залишається тільки міцно закрити очі і слухати своє серце.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Харкові солістка групи KAZKA встромила голку у Відень заради хворих дітей - " я вірю в карму"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Солістка Kazka Зарицька грайливо показала українцям язик перед сном

Також «Знай.иа " писав, що Пампушка з групи Kazka Зарицька вперше засвітилася з чоловіком і нарвалася на критику