Відома українська модель і дружина актора Дмитра Ступки Поліна Логунова частенько радує своїх шанувальників різними знімками в мережі, особливо зі спортзалу. Однак цього разу Поліна вирішила поговрити з підписниками про веганство.

Поліна написала новий пост в Instagram, де розповіла чому багато років вона не вживає м'ясо, молочку, рибу і яйця.

Модель розповіла, що ніколи насильно не змушувала людей на своїх марафонах щось не їсти, адже у кожного є право вибору.

"Причин, за якими я стала веганом дуже багато, коли я починала цей шлях в Україні не було про це навіть відлуння чути, не те, що веганські стейки і вегани. Тоді наді мною сміялися, а зараз просять допомоги люди....",- пригадує Логунова.

За словами Поліни, сновная причина зміни клімату - тваринництво, на яке припадає 14,5% викидів парникових газів.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Поліна Логунова, фото Instagram
Поліна Логунова, фото Instagram

"Згадайте всі спалахи грипу і зараз пандемія - це все наводить на думку про те, які наслідки поводження людей з тваринами. Саме після ковіда рівень споживання продуктів тваринного походження, наприклад, в Німеччині, 40% людей скоротили споживання продуктів тваринного походження, у Великобританії більше 50% людей розглядали рослинне харчування як основу. М'ясна індустрія почала робити вкидання через божевільні втрати в продажах, в найрозумніші світові мережі фаст-фудів і ресторанів ввели вег опції і замінники продуктів тваринного походження, які перевершують в користі, не поступаються в смаку",- розповідає модель.

"Рослинне харчування змінює здоров'я, екологію, всю планету в цілому, а починається воно на твоїй кухні. Якщо я прийняла рішення не вбивати, щоб жити, це під силу і тобі",- підсумувала Логунова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина Ступки Логунова показала плюси веганства для жінок: фігура на заздрість

Як повідомляє портал «Знай.иа» Камінська і Поліна Логунова про життя з великими грудьми: хто зважився лягти під ніж хірурга заради заповітного декольте

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Ступки Логунова поділилася головними секретами у вихованні: "не слухала бабусь та інших порадників"