Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість виставила яскраве відео, позуючи з подругами і відповідаючи на захоплюючі питання про відносини за допомогою пісні. Так, артистка зареєструвалася в соціальній мережі TikTok, де все частіше постить незвичайні ролики, і цей раз не став винятком. Красуня коротко відповідала "так" або "ні", примірявши стильне вбрання: блейзер-оверсайз лимонного кольору, зелену блузку і білосніжний широкий капелюх, грайливо дивлячись в камеру.

Зірка зазначила, що ніколи не розбивала серця, вірить в любов з першого погляду, ніколи не закохувалася в двох чоловіків одночасно, вважає любов досить спонтанним почуттям, і ні в якому разі не думає, що чоловіки сильніші за жінок.

"Дівчатка, а як би ви відповіли на ці питаннячка?"

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Ну прям😍", " у цьому житті все можливо ! 👏 ❤ ️ ", "Крутушки❤️", " Іришка, ну ви жартівниця...👍👍👍👍♥️♥️♥️♥️", "Ніколи стільки не думала про чоловіків😂 дівчатка, любити треба в першу чергу себе.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.