Анастасія - ймовірно, найбільш "перероблена" пластичною хірургією учасниця шоу "Від пацанки до панянки" - продовжує залишатися собою і давати підписникам коректні поради.

Відповідна публікація була розміщена на її сторінці у соціальній мережі Instagram.

Дівчина, яку складно забути, опублікувала красиву світлину з професійної фотосесії. На ній вона вбрана у чорні тонкі колготи, корсет і прозору кофтинку. Груди сховані за візерунками, які, втім, лише провокують ще більше інтересу. Волосся у Насті досі рожеве й довге: вона його акуратно закинула за спину. На вухах - великі яскраві сережки, погляд підозрілий і зосереджений. Дівчина підписала це фото так: “Тепер це моє улюблене фото”. Справді, такі професійні світлини не притаманні інстаграму дівчини.

Попри велику кількість шанувальників, знайшлися критики.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

"У TikTok, по моєму, бачила відео де ви говорите, що навчалися на психолога. Не знаю, правда чи ні. Але в будь-якому випадку у вас є серйозні психічні відхилення. Інакше, навіщо постійно переробити себе? Курити одну за однією і матом поливати всіх, хто вам не подобається? Це звичайно прикольно все, подивитися і посміятися над вами АЛЕ НЕ БІЛЬШЕ", - йде мова в одному з коментарів.

Скріншот Instagram _just__queen_
Скріншот Instagram _just__queen_

Зазвичай Настя фотографує себе у житті, сповненому некрасивих ситуацій і абсурдних речей. Не буде помилкою сказати, що любов дівчина заслужила своєю чесністю у відповідях підписникам. Дівчина має диплом психолога, а ще доволі емансипована, тому на всі запитання дівчат вона дуже прямо, інколи з грубими словами, відповідає: “Обирайте себе”.

Нагадавши, "Всьому швидко настає п*зда": найпереробленіша "пацанка" Покрищук зважилася на одкровення.

Як повідомляв "Знай.ua" , найпереробленіша "пацанка" Покрищук розповіла, як завойовує чоловіків: "Можу быкануть"

Знай.ua писав, найпереробленіша "пацанка" Покрищук вийшла вночі на трасу: "Омивач скінчився"