Телевізійне шоу “Холостячка” привернуло увагу українців своїм форматом і перипетіями. Не дивно, що невдовзі після завершення шоу українці почали самотужки пропонувати нових дівчат для участі в наступній “холостячці”.

Так фан-акаунт проєкту опублікував пост, у якому запропонував українську співачку Alyona Alyona на роль головної жінки наступного сезону. Альона справді незаміжня, всі знають її як дуже веселу і позитивну дівчину, тому сезон з її участю точно би привабив глядачів своєю доброю та дружньою атмосферою.

Альона вже має досвід участі у популярних проєктах: цього року вона випробувала себе у “Танці з зірками”, тому, можливо, співачка і погодилася би на нову авантюру.

З іншого боку, навіть під постом, у якому було висунуто пропозицію обрати Альону на “холостячку”, велика кількість підписників залишили некоректні і злі коментарі. Звісно, усі вони стосувалися ваги дівчини. Не секрет, що Альона - єдина дівчина української естради, яка не є і не тяжіє до класичних канонів жіночої краси. Зважаючи навіть на цей факт, участь Альони в “Холостячці” була б революційною певним чином, адже жінка і її краса не обмежується стандартними параметрами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадавши, реперка Alyona Alyona відкрила ротик перед напівголим красенем.

Як повідомляв Знай, реперша Alyona Alyona після схуднення різко змінила імідж, крихітні топіки і сміливі сукні.

Також Знай писав, що реперка Alyona Alyona розбила сотні тарілок перед закоханим однооким Гудковим.