Відома українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії та декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

Цього разу 25-річна знаменитість опублікувала яскравий пост, в якому привітала свою багатотисячну армію шанувальників зі Старим Новим роком і побажала всім позитивні емоції, щастя і натхнення.

Варто зазначити, що на розміщеній фотографії артистка виглядає дуже незвично і зухвало. Аліна дуже яскраво нафарбувалася і одягла рожеве хутро, а своє обличчя прикрасила золотими блискучими зірочками.

"Зі Старим Новим роком, дорогі друзі 💝🎄💝🎄💝 Тепер вже точно настає 2021 і я дуже сподіваюся, що він всім нам принесе лише позитивні емоції, щастя і натхнення 🙌 ура 💖", - написала Гросу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Красива ❤️❤️❤️", "Красиво дуже", " Аліна, всі на це сподіваються! Але тарифи говорять про зворотне, не дивлячись на позитивний настрій 😀", "Просто Барбі! Така класна!", "Обожнюю твої пісні", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка: "Тупий, як пробка".

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами: "Плакати в душі".

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу: "Не для дітей".