Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не так давно відправився у відпустку з дружиною Антоніною і 4-річною донькою Ніною. Відомо, що зіркова сім'я вирішила пересидіти український локдаун у сонячному Єгипті.

Знаменитість часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників фотографіями з відпочинку. І цей раз не став винятком – Арсен розмістив миле відео, на якому ціла зграя горобців поїдає десерт співака. Дія ролика відбувається на території готелю, в якому зупинилася сім'я Мірзояна.

Варто зазначити, що птахи з великим полюванням злітаються на солоденьке, яке зірка замовив у ресторані. Мабуть, чоловік Тоні Матвієнко не планував доїдати тортик, і тому вирішив залишити його горобцям.

"Цілу хвилину можу дивитися, як хтось їсть мій тортик", - кумедно підписав ролик артист.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Ух і ненажери🤣", "Вже сам наївся 😁, інакше.... ☠️😄", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян показав, як зробити щасливою будь-яку жінку: пощастило Тоні Матвієнко.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала силу кохання в ніжних обіймах Мірзояна: "Ніхто не відміняв".

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян увічнив Тоню Матвієнко на березі Єгипту: "Підкорювач пустелі".

Також портал Знай.uа писав, як Арсен Мірзоян довів Ніні Матвієнко, що він найкращий зять: про таке мріє кожна теща.