Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, позуючи на зйомках гумористичного серіалу "Одного разу під Полтавою", граючи одну з головних ролей харизматичного Юрчика, який живе в селі під Полтавою разом з дружиною Яринкою (Ірина Сопонару).

Так, артист приміряв білосніжну вишиванку, розшиту червоно-чорними нитками і масивну дублянку з пухнастим коміром. Шоумен комічно задер комір, імітуючи найбільшу отруйну змію в світі - королівську кобру. Втім, на відміну від самого плазуна, Юрій виглядав дуже мило і добродушно.

"Королівський кобр )))"

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті і почали жартувати разом з Юрієм, відзначаючи, як обожнюють його почуття гумору: "Сильно добрий ❤️😉", " Супер Юрчик ❤️🔥💪💪💪🔥🔥🔥🔥🔥", "Ля який красавііц😍 🔥", "судячи з комплекції їсть не тільки гризунів)", "просто красень😍", "Чебурашка. Середина шляху.", "Кобр який точно готовий до зими ❄️😂👍", "Шубка хатяби гріє ????? Ххххххххх"," заліковий кожушок", "Чебуратор🙂".