Відома російська телеведуча, яка вже дано не живе в РФ, а тільки приїжджає туди погостювати, Вікторія Боня, продовжує дивувати фанатів. Тепер Віка вирішила створити свою "сторінку для знайомств".

Про це Вікторія Боня заявила під час прямого ефіру в одній із соціальних мереж.

"Я вирішила створити сторінку, де ми - жінки і ви-чоловіки, будемо знайомитися... це буде такий клуб, і кожна дівчина або чоловік, які захочуть познайомитися, писатимуть мені в личку. Тоді я ставлю фото в стрічку, і вуаля! Хто знає, може ви знайдете свою долю", - заявила ведуча в ефірі Instagram.

Також, за словами Боні, сторінка буде закритою і лише вона буде вирішувати, хто отримає доступ до "приватного клубу". Назва акаунта знаходиться в розробці: зірка роздумує над варіантами - Let's Fall In Love або Боня Love.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Віка Боня створює свою соцмережу для знайомств. У Вікторії дійсно багатий досвід і талант знайомиться з забезпеченими чоловіками. Наступний ступінь, очевидно, буде школа ескорту.", - ось так реагує на новину Telegram-канал "Star News".

Раніше повідомляли, зірка "Дом-2" Боня потрапила до відділку через ковток води: "Подорож моя почалася".

Як повідомляв Знай.uа, 8-річна дочка шокувала зірку "Дому-2" Боню: "У школі всі так роблять, навіть подружка поголила".

Знай.uа писав, будинок зірки "Дом-2" пограбували двічі за 10 днів: "Пускають газ, присипляють людей і виносять все".