Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років. До слова, зараз дівчина живе в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, щоб вивчати гуманітарні науки і мистецтво.

Юна знаменитість виставила гарячий колаж з двох плівкових фото, на яких позувала біля стіни в затишній домашній обстановці. Так, красуня приміряла облягаюче міні-платтячко ніжно-рожевого кольору з глибоким декольте, доповнивши образ туфлями-човниками і акуратними срібними аксесуарами у вигляді сережок. Соня блиснула стрункою фігурою і довгими ногами, демонструючи тіло з різних ракурсів. При цьому Кіперман заявила, що дуже любить хвалитися.

"you know I love to show off

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

(Ти знаєш, я дуже люблю хвалитися)"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи старшу доньку Віри Брежнєвої компліментами і відзначаючи, як сильно та схожа на зіркову маму: "це ж дочка Віри з цього так притягує погляди і особливо своєю красою", "Красуня", "це видно".