Наташа Горова - 23-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила зворушливу серію фото зі своїм чотирилапим другом - собачкою породи мопс на прізвисько Жорик, позуючи з пухнастиком в затишній домашній обстановці. Так, зірка приміряла толстовку-оверсайз і оксамитовий рюкзак бордового кольору, вплетівши у волосся різнокольорові кіски і нанісши на обличчя мінімум макіяжу.

Красуня ніжно тримала Жорика на руках, називаючи його "грудочкою щастя" і зізнаючись, як важко виїхати від вихованця навіть на невеликий відрізок часу. Наташа зазначила, що собаки - неймовірно віддані і вірні тварини.

"Мій маленький клубочок щастя, так важко завжди їхати від тебе ☺️

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Які ж все таки собаки віддані і вірні ❤️
Така щира любов
І я вже сумую! 😭"

Фолловери залишилися в захваті: "яка красива Наташка найкраща🔥❤️❤️❤️🔥🔥", "у Жорика такі оченята сумні, видно теж сумує за тобою🥺", " а де посмішка)))", "такі намистинки, це любоф❤️", " Мілашки😍".

Нагадаємо, раніше Наташа Горова видала, як їй вдалося скинути вагу за короткий час

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Наташа Горова в міні-спідничці виконала головне бажання коханого

Також портал "Знай.uа" писав, що Наташа Горова вразила результатами схуднення, красуню не впізнати