Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила перед новорічними святами на райський острів Балі разом з Владом Топаловим і їх сином Майклом, проте не забула заінтригувати свіжим випуском шоу "Орел і Решка" навіть з джунглів.

Так, артистка побувала на Ямалі (півострів на півночі Західного Сибіру довжиною в 700 кілометрів) і вперше перетнула Полярне коло, дізнавшись незвичайні і навіть моторошні звичаї місцевих жителів. Красуні навіть побудували чум (традиційне житло), покривши його оленячими шкурами, що мало досить кумедний вигляд, адже з іншого боку на тлі виднілися масивні багатоповерхівки і навіть міст.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Також Регіна пригостилася місцевими делікатесами, серед яких був один особливо моторошний - оленяча кров. Невідомо, чи спробувала Тодоренко напій на смак, проте повідомила, що ненці (корінний нечисленний народ Росії), п'ють його для міцного здоров'я і довголіття.

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/

Варто відзначити, що в попередніх випусках "Орла і Решки" Регіні Тодоренко доводилося куштувати чимало дивних страв - в Австралії вона їла кенгурятину, в Джакарті - непривабливого величезного молюска, в Камбоджі - тарантула, а в Гані - гігантського щура.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася