Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила свій перший відео-туторіал, навчивши українок "фірмовому" вечірньому макіяжу для особливих випадків.

Так, дівчина продемонструвала обличчя без косметики, захопивши натуральною красою, після чого дала кілька порад для контурингу, а також зробила акцент на очах, показавши прихильницям незвичайний лайфхак - для того, щоб стрілки у зірки виходили однаково рівними, вона використовує скотч. При цьому на задньому тлі ролика красувалася новорічна ялинка, яку Ями наряджали всією сім'єю ще перед канікулами.

"Макіяж для особливих випадків ♥️💄

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як і просили♥️, ловіть відео ☺як я роблю макіяж для особливих випадків або фотосесії.🥰 👌 🏻 🥰 Не так просто записати подібний ролик️: колір в кадрі виходить зовсім інший, ніж в житті️️.

Фарбуватися на камеру - це мій новий досвід😅, але, ви знаєте, мені сподобався сам процес і я хочу вдосконалюватися в цьому напрямку.🤔💪🏼"