Після фіналу романтичного проекту "Холостячка" переможець Олександр Еллерт і його друг Андрій Рибак, який теж був учасником шоу, випустили на YouTube ролики, з коментарем і переглядом випусків.

Цього разу вони дивилися фінальний випуск шоу, де у головної героїні було два побачення з фіналістами – Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом. Перше побачення з Льошею вони дивилися тільки з учасниками, а вже друге з Сашею – разом з Ксюшею.

Тригубенко влаштував романтичне побачення під куполом цирку і запропонував Ксюші злетіти вгору. Найнеприємнішим моментом у перегляді цього епізоду для Еллерта, який після фіналу живе з Мішиною, став поцілунок під час зустрічі.

Він спочатку "завис", потім зробив здивоване обличчя і почав голосно дихати. Весь цей час Андрій Рибак, який сидів поруч, сміявся і навіть запропонував переглянути побачення з ним і Ксюшею в Карпатах. Тоді теж було багато поцілунків.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Побачення не дуже сподобалося Еллерту, так як вони мило спілкувалися і постійно були близько один до одного і навіть цілувалися. Часом йому було важко стримати емоції і в пориві ревнощів у нього виривалися неприємні слова.

"Ооооо. Фуууу. Скажене г*мно. Ось це розмова у мене сьогодні намічається.",- зміг тільки сказати Еллерт.

Нагадаємо, Мішина з Еллертом зважилися на" усиновлення " молодого актора.

Як повідомляв Знай.uа, Даша з "Холостяка" подякувала за розуміння і поїхала геть з України.

Також Знай.uа писав, що Шатирко з "Холостячки" заговорив про стосунки після проекту.