Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила перед новорічними святами на райський острів Балі разом з Владом Топаловим і їх сином Майклом, де вони вдосталь насолоджуються спекотним сонечком, апетитними фруктами, пальмами і блакитною водою.

Так, артистка виставила забавну серію Сторіс, що складається з коротеньких відео, на яких Регіна і її коханий чоловік ніжилися на пляжі. Красуня в міні-бікіні тілесного кольору вирішила показати себе не в кращому вигляді, навмисно створюючи "друге підборіддя" і цікавлячись у Топалова, чи буде він її кохати, навіть якщо ведуча обзаведеться зайвою вагою. Спочатку Влад не розчув, що сказала дружина, але пізніше все-таки видав, що любить її незалежно від зовнішнього вигляду, що дуже розчулило зірку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коханий... а ти будеш любити мене з другим підборіддям? А, глухий... Значить буде любити. Будеш любити мене навіть з другим підборіддям? Так? Правда? Тому що так я виглядаю сексуальніше?",- дивується Тодоренко

"Тому що я тебе просто люблю і все",- зазначає Топалов.

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko

Варто відзначити, що після шоу "Льодовиковий період" парі не раз приписували розлучення, проте сама Регіна чутки спростовувала, демонструючи їх сімейне життя в Instagram і всіляко підтримуючи чоловіка у всіх його починаннях.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася