Українська співачка Оля Полякова відправилася на відпочинок на Мальдіви й активно ділиться звідти матеріалами для соцмереж. Схоже, що заздрість мільйонів українців її зовсім не лякає.

Так, в розділі сторіз на сторінці Полякової у соціальній мережі "Інстаграм" можна побачити коротке відео з цих райських островів. На ньому зірка сидить за великим столом разом з доньками на узбережжі. Трапеза схожа на сніданок готельного типу. Океанічна блакить — єдине, що тягнеться до лінії горизонту. Показавши місце свого відпочинку, Оля закінчує цю "історію" повітряним поцілунком глядачам.

Цікаво, що зірка все ж знайшла кошти для закордонного відпочинку на далеких островах попри те, що Полякова неодноразово заявляла, що артисти залишилися зовсім без заробітку через карантинні обмеження. Серед аргументів вона наводила й те, що естрадним виконавцям доводиться підтримувати значний штат працівників.

Оля Полякова, скріншот Instagram @polyakovamusic
Оля Полякова, скріншот Instagram @polyakovamusic

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Однак своє ставлення до заздрісників і критиків Оля теж показала у сторіз.

"Це ваше обличчя, коли я буду викладати відео та фото з Мальдівів", — йде мова у підписі до фото нахмуреної доньки артистки.

Скріншот Instagram @polyakovamusic
Скріншот Instagram @polyakovamusic

"А це — моє", — насмішлива посмішка на обличчі дівчинки говорить сама за себе: заздрість лише потішить її.

Cкріншот Instagram @polyakovamusic
Cкріншот Instagram @polyakovamusic

Нагадаємо, Полякова не дотерпіла до Нового року і відразу вбралася в Снігуроньку: "Відкривайте шампанське!"

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова похвалилася будиночком на березі озера, мітинги пройшли не дарма: "У мене вже гості..."

Знай.ua писав, Полякова в тісному "космічному" комбінезоні після концертів перейшла на мат: "Мені пi**а". Суперблондинка Оля Полякова показала свої страждання після новорічних концертів.