Тоня Матвієнко з чоловіком Арсеном Мірзояном відпочивають в Яремче, в Карпатах. Там вони зустріли Різдво, а місцем перебування обрали wellness-готель Івана Гаврона Romantik Spa Hotel.

Матвієнко поділилася барвистими фото з чоловіком, які зробив для них фотограф Юрій Строкань. На фотографіях Тоня і Арсен виглядають щасливо разом — співак на одному з кадрів підхопив кохану на руки так, немов вона була невагомою.

На другому фото вони разом посміхаються в кадр, накрившись традиційною українською квітчастою хусткою. На третьому-Тоня Матвієнко співає в мікрофон в оточенні дітей, які її обіймають. Фотосесія показує, як чудово Мірзоян і Матвієнко провели час в Карпатах, а сама артистка опублікувала слова подяки для всіх, з ким там зустрілася і хто зробив її відпочинок незабутнім.

Слова вдячності ніхто не відміняв! Дякую за чудові світлини @strokanphoto, організацію та всі прояви зі ЗМІ @tati_scherbina, душевні запитання та компанію @korol_katya_, гостинність та дружбу @romantikspahotel #тоняматвієнко #арсенмірзоян # ukraine #яремче #maryychristmas, - душевно написала Тоня Матвієнко.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко подарують свято нашим героям на фронті: тонни олів'є і концертний тур

Як повідомляє портал Знай у Мірзояна трапилися великі неприємності на дорозі: часу дали всього добу

Також Знай писав, що Зять Матвієнко Мірзоян показав, за що Його полюбила дружина: ось вона, жіноча мрія