Українська телеведуча Марічка Падалко, відома передусім як дикторка ТСН, намагається знайти своїм дітям заняття на зимові свята. Через локдаун вибір не надто великий — одним з небагатьох варіантів став каток. Хоча загалом зірці новин все сподобалося і вона пообіцяла приходити ще, ціни за годину у вихідний день її неприємно вразили.

Пост про це Падалко розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм", у якому вона також розмістила кадри з їх спортивного виходу з дому.

Марічка Падалкоз дітьми на ковзанці, фото Інстаграм
Марічка Падалкоз дітьми на ковзанці, фото Інстаграм

"В різдвяному містечку біля палацу «Україна» з усіх розваг - ковзанка - єдине, що працює. Все інше - гірка, резиденція Св.Миколая, зона харчування - зачинено.

Вхід і перебування - в масках. Одразу скажу, що без масок ми були на льоду перші 10 хвилин, зокрема, на фото

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сама ковзанка - не велика, але дуже святкова. Сеанс - ціла година. Після кожного чистять лід. Зокрема, є час на 10:45, 12:00, 13:30.

Чекають, поки всі перевдягнутися і вийдуть, і потім запускають наступний сеанс. Це гарно продумано. Ще з приємного - закрита зона з обігрівом для перевдягання і отримання ковзанів. Вони там нові і зручні.

Окрема радість для мене - ідеальний музичний плей-лист на ковзанці - підбірка світових і українських новорічних хітів. Для малюків, що ще не дуже стоять на ковзанах, є «ходунки», за які можна триматися і ковзати за окремі 150 гривень.

І тепер шок-контент😃 - з’ясували вже на місці, що у вихідний день ціна - просто захмарна, як на мене, 295 гривень для всіх, незалежно від віку і наявності власних ковзанів. Єдине виключення - безкоштовний вхід для дитини до 5 років зі своїми ковзанами. Але в будні дні вартість квитка 170 грн", - йде мова у дописі Падалко.

Нагадаємо, заміжня ведуча 1 + 1 Марічка Падалко засвітилася з чужим чоловіком: "приємно бачити"

Як повідомляв портал Знай, засмучена Марічка Падалко заговорила про аборти, мама трьох дітей потрясла правдою.

Також Знай писав, що телеведуча 1 + 1 Марічка Падалко запалила на ковзанах, справжня фігуристка.