Катерина Марченко, невістка української телеведучої Оксани Марченко, активно веде власну сторінку, на якій висвітлює моменти зі свого життя, публікує фото з фотосесій. Цього разу дівчина виставила світлину, на якій вона позує поруч зі свекрухою на тлі великої пишно прикрашеної новорічної ялинки у новорічну ніч.

Відповідна публікація була розміщена на особистій сторінці Катерини у соціальній мережі "Інстаграм".

На знімках можна розгледіти одяг жінок. Оксана вбрана у сукню ніжного рожевого кольору, родзинкою якої стали прикрашені камінням і вишивкою рукава. Волосся жінка вирішила не збирати, проте зробила легку хвилю. З аксесуарів на Оксані браслети і ланцюжок. Катерина вбрана у подовжений чорний піджак, під якими можна побачити кофту у дрібну сітку. Дівчина повністю розпустила волосся.

"Новорічна ніч пролетіла так швидко, ніби вона тривала всього одну годину", — йде мова у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Катерина Марченко стала невісткою української телеведучої Оксани Марченко у 2020 році. Дівчина, яка займається моделінгом і блогінгом, пішла під вінець з сином Марченко від її першого шлюбу. Попри карантинні обмеження і трагічну атмосферу, весілля відсвяткували надзвичайно гучно: гостей розважала Вєрка Сердючка, Макс Барських та Олег Винник, який вийшов на сцену відразу після хвороби на коронавірус.

Нагадаємо, Невістка Медведчука і Марченко влаштувала палкі обійми з сестрою-близнючкою.

Як повідомляв Знай.uа, донька Заворотнюк перетворилася на мавпочку, справжнє новорічне диво.

Знай.uа писав, вдівець Жанни Фріске Шепелєв уколовся об апетити дружини-мільйонерки.