Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна продовжує радувати шанувальників яскравими знімками і роздумами про життя.

Новий пост дівчина присвятила розмові про силу і почала з найвідомішого питання Сергія Бодрова-молодшого.

"У чому сила? Раніше я не розуміла, що ж особисто для мене є силою. Але життя навчило мене тому, що моя сила в душевному спокої", - зізналася Анна.

Дівчина назвала дивним збігом те, що натрапила на цитату великого письменника відразу після того, як усвідомила цю думку для себе. Вона переконана, що такі збіги є чудесами.

"Сила в спокої. Ти повинен бути каменем. Люди приходять в твоє життя, люди йдуть з твого життя. Друзі зраджують. Ти спокійний. Вчорашні улюблені стають чужими. Ти спокійний. Близькі відвертаються. Ти спокійний. Час зникає між пальцями, навколишні божеволіють, одружуються, плодять дітей, гниють на роботі, шукають сенс в старих книгах, сідають на антидепресанти. А ти як і раніше спокійний. Ти незворушний. Ти-сильний. Еріх Марія Ремарк", - процитувала Анна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, дочка Заворотнюк повідомила про важкий стан мами.

Як повідомляв Знай.uа, донька онкохворої Заворотнюк чесно розповіла про свої проблеми і хвороби матері.

Також Знай.uа писав, що дочка онкохворої Заворотнюк показала худорлявість і заговорила про непросте життя.