Після фіналу романтичного проекту "Холостячка" переможець Олександр Еллерт і його друг Андрій Рибак, який теж був учасником шоу, випустили на YouTube ролики, з коментарем і переглядом випусків.

На цей раз для перегляду вони зібралися втрьох з героїнею шоу Ксенією Мішиной.

Еллерт зазначив, що відчуває себе в колі сім'ї: "Ксю, Рибалка поруч. Всі близькі поруч".

Однак Мішиній така ідея не сподобалася і вона зазначила, що це "така собі перспектива". А Рибак додав, що не буде до них переїжджати.

На фінальне побачення Еллерт запросив Ксюшу політати на паропланах. І зізнався, що це було дуже складно зробити, тому що він дуже боїться висоти.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олександр зізнався, що коли їх вже одягли, то він попросився "в кущики" і всіх учасників, які з ними дивилися випуск, дуже насмішила ця ситуація. Адже вони представили, що він побіг в кущі по малій нужді не тільки в костюмі, але і з літальним апаратом.

Ксенія Мішина, фото: кадр з відео
Ксенія Мішина, фото: кадр з відео

Еллерт так боявся відпустити руки, що коли піднявся в повітря, то навіть не міг дотягнутися до рації, щоб заспокоїти Ксюшу і сказати, що з ним все в порядку. Мішина дуже переживала і підняла на вуха всю знімальну групу, думала що Еллерт не відповідає, тому що втратив свідомість. А він просто боявся відпустити руки.

Над його поведінкою посміявся Рибалка, який зазначив, що Еллерт чув голос Ксенії в рації, але думав, що це голос Бога в його голові.

Нагадаємо, Мішина з Еллертом зважилися на" усиновлення " молодого актора.

Як повідомляв Знай.uа, Даша з "Холостяка" подякувала за розуміння і поїхала геть з України.

Також Знай.uа писав, що Шатирко з "Холостячки" заговорив про стосунки після проекту.