Відома українська телеведуча 1+1 Лідія Таран вирушила на відпочинок разом з усією родиною. І там дізналася, як виглядає локдаун і повна ізоляція.

Лідія Таран вирушила до Туреччини і змогла відчути на собі повний локдаун. Вона розповіла, що на вихідних – в суботу та неділю туристам можна виходити з готелю, але це навіть небажано.

Вона показала, як порожні вулиці виглядають з вікна і чим її годують в готельному номері. Зокрема, похвалилася свіжими фруктами.

"Приїхати в Туреччину, щоб відчути що таке справжній локдаун️ ️ Повний. У суботу та неділю з готелю туристам виходити можна, але краще не треба! В готелі зачинено все і всі. Є лише їжа і вигляд з вікна. Поліція перекриває виїзди з міста, патрулі регулярно прочісують вулиці, місцевим треба сидіти вдома. Це неймовірно - але смороду таки сидять!😉 І ми теж😛 Працює лише мулла, бо в Аллаха немає вихідних", - розповіла ведуча.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Шанувальники відзначили, що зараз багато зірок вирушили на відпочинок, зокрема на Балі, де немає карантину. Крім того, українці висловили слова підтримки Лідії.

" Лідія, отож) Навіти в Туреччині дотримуються якихось, але правил. Що вже казати про інших) а в нас повнісінька анархія, Сомалі 2.0) я вже не кажу про вакцинацію", "Щас багато зірок на Балі там немає Карантин", " як культурно! Висловили свою думку турки, про те хто ввів лохдаун, не на паркані як у нас, у них таблички спеціальні є", " Народ, що в Європі що в азії розчиняється указами уряду - а в нас все не так,щоб не зробили. Всі обгадять і обсміюють . А починати кожному потрібно з себе", "Оце відпочинок", " А що, на лижі можна тільки в будні?",- пишуть коментатори.

Нагадаємо, Лідія Таран з колегами втілили мрії сотень маленьких українців, зворушливо до сліз.

Як повідомляв Знай.uа, Лідія Таран показала, як виховує дочку, що підросла.

Також Знай.uа писав, що ведуча 1 + 1 Лідія Таран перетворилася на пекучу брюнетку і звернулася до українців.