Відомий український телеведучий, ведучий шоу " Холостяк "на каналі СТБ Григорій Решетник часто ділиться зі своєю армією фанатів не тільки моментами з особистого життя, а й кадрами з романтичних шоу" Холостяк "і"Холостячка".

Буквально пару тижнів тому вся країна із завмиранням серця стежила за тим, як Ксенія Мішина вибирала по любові найкращого чоловіка. А тепер, виявляється, вже стартували зйомки нового "Холостяка" з бізнесменом Михайлом.

У своєму Instagram Григорій Решетник заінтригував прихильниць новим фото.

" Ні, це - не 50 відтінків сірого! Це - "Холостяк" скоро на СТБ. Чекаєте? ❤️ так 🖤 ні", - пише Решетник.

Якщо так ведучий запропонував поставити червоне сердечко, а якщо ні – чорне. При цьому ніяких подробиць про локацію або дату прем'єри він не розкрив.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На знімку Григорій позує в сірій куртці, сірих штанях на тлі автомобіля Porshe сірого кольору з номерами:"Холостяк". Думки фанаток щодо питання трохи розділилися. Хоча більшість і проголосували, що з нетерпінням чекають нових випусків романтичного проекту.

" яке класне фото👍 💖", "привіт )якого числа прем'єра ?", "Дуже", "красень", "Нуууу,🖤❤) Чекаю, але це ще не точно", " Ох, Гриша, ми ще від Холостячки то не особливо охололи!))) Звичайно чекаємо!", "Чекаю", - пишуть шанувальники.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Мішина з Еллертом зважилися на" усиновлення " молодого актора.

Як повідомляв Знай.uа, Даша з "Холостяка" подякувала за розуміння і поїхала геть з України.

Також Знай.uа писав, що Шатирко з "Холостячки" заговорив про стосунки після проекту.